У соціальних мережах з'явилися чутки про те, що так званий глава окупованого Криму Сергій Аксьонов відправив у напрямку на Чонгар і Перекоп "Камази" з кримськими "ополченцями" і російськими військовими, щоб прорвати блокаду півострова.

Про це у Facebook написав український військовослужбовець з позивним "Барс" Віталій Клим.

"За наказом Аксьонова у напрямку на Чонграр і Перекоп з Севастополя виїхали 28, с Сімферополя 17, с Керчі 11 і Феодосії 12 тентованих "КАМАЗів" вантажених збройними "ополченцями". Ще 5" КАМАЗів "щойно проїхали КПП "Ангарський Перевал". Ополченці нишком розмовляють про підготовлені провокації серед жителів Херсонської, Миколаївській і Запорізькій областях з метою прориву блокади і початку протистоянь у самої адмінграніци", - написав він.

Читайте також: Продовольча блокада - боротьба з вітряками - незаконна "влада" Криму

За словами Клима, не виключено, що для прориву блокади з боку України будуть використовуватися навантажені сільгосппродукцією вантажівки як таран, а також буде застосовано вогнепальну зброю.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Як відомо, сьогодні в 12:00 почалася блокада окупованого Криму, організована активістами кримськотатарського народу, деякими бійцями "Правого сектора" і співробітниками міліції Херсонської області.

Глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров пояснив, що вони пропонують створити на адмінграніце Херсонській області з півостровом продуктові хаби, щоб зменшити корупційну складову цієї торгівлі.