Харківській бізнесмен Олександр Ярославський розповів про політичну ситуацію у місті. За його словами, перша столиця могла б отримувати більші інвестиції, якщо б нею керували чесні люди.

Власник холдингу DCH перед початком Євро-2012 інвестував у Харків близько 300 млн доларів. Однак зараз місто є непривабливим для інвесторів. Для цього потрібно створити єдині правили ведення бізнесу.

"На даний момент в Харкові присутні шахраї, які керують містом і не мають ніякого відношення до нього. Знайти іноземного інвестора, який би вклав хоча б 5% від того, що я вклав у Євро-2012, було б дуже важко", - розповів Ярославський в інтерв'ю Kyiv Post.

Також бізнесмен додав, що наразі у Харкові все ще перебувають політики "домайданівської" епохи.

"В Україні спочатку потрібно змінити інвестиційний клімат. Харків має величезний науковий потенціал. Потенціал в сільському господарстві, інформаційних технологіях, людському капіталі і в дизайні", - додав Ярославський.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Читайте також: Кернес розпочав передвиборчу кампанію за місяць до її старту

Олександр Ярославський є одним з найбагатших та найвпливовіших людей в Україні. За його словами, він намагається триматися подалі від політики, адже не досяг успіхів у цій сфері.