Лідер Радикальної партії заявив про хворобу свого однопартійця, народного депутата Ігоря Мосійчука, який був позбавлений депутатської недоторканності і заарештований.

Про це Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Порошенко хоче вбити Мосійчука у в'язниці", - заявив політик.

"Ігор Мосійчук в квітні цього року переніс вкрай важку операцію на шлунку, після якої він повинен знаходитися під постійним контролем, проходити курс лікування і дотримуватися жорсткого раціону харчування. Цей факт в суді не був врахований при обранні Мосійчуку запобіжного заходу. За таких умов, кожен день перебування у слідчому ізоляторі може стати останнім для нього", - стверджує Ляшко.

Читайте також: Хто такий Мойсійчук: радикалів висміяли за безграмотність

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Це знали прокурори Наливайко і Калішін і суддя Карабань, які влаштовували судилище над Мосійчуком, тому вони разом з Порошенком і Шокіним є співучасниками злочину проти ув'язненого", - звинувачує лідер Радикальної партії.

"На знак протесту проти порушення своїх прав Мосійчук оголосив голодування. Закликаю його припинити це, оскільки це тільки загострює ситуацію", - декларує політик.

Ляшко назвав те, що відбувається з Мосійчук "відвертим свавіллям".

"Мосійчуку не надали останнє слово, цинічно порушили Закон про регламент ВР і Конституцію при голосуванні за його арешт і зараз позбавляють права на медичну допомогу. Порошенко готовий на все, щоб позбутися політичних опонентів. Навіть на вбивство. Так само діяв і Янукович, кидаючи у в'язницю хворих Луценко і Тимошенко", - відзначає глава Радикальної партії.