Сьогодні ввечері сенатор США Джон Маккейн прибув до Києва.

Як повідомляє прес-служба президента, голова Комітету з питань Збройних сил США провів зустріч з Петром Порошенком.

Глава держави і американський сенатор обговорили можливості мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Маккейе розповів про свої зустрічі з лідерами Європейського Союзу та країн Великої сімки під час своєї участі в роботі 70-ї сесії Генеральної асамблеї ООН.

Порошенко також висловив сенатору подяку за активну підтримку з боку Сенату США України у протидії російській агресії, а також окремо відзначив особисті зусилля Маккейна в питаннях військової допомоги Києву.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маккейн похвалив дії українських політиків у врегулюванні конфлікту і засудив плани російських бойовиків провести "фейковие" вибори на Донбасі.

"Я не сумніваюся, що український народ готовий боротися до кінця, і я хочу запевнити, що велика кількість американських політиків будуть продовжувати робити все можливе, щоб допомогти вам", - сказав сенатор США.

Читайте також: Путін - хуліган, людина, яка любить залякувати слабких - Маккейн в Одесі

Нагадаємо, що сьогодні Джон Маккейн зустрівся з головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі.