Згідно з останніми дослідженнями, які провела соціологічна компанія "Український інтелект", якби вибори мера Києва відбулися в найближчу неділю, у другий тур вийшли б чинний глава столиці Володимир Кличко і лідер "РУХу за Реформи" Сергій Думчев.

За Віталія Кличка готові віддати свої голоси 15,9% респондентів, у той час як за Сергія Думчева проголосували б 10,1% киян. З невеликим відривом від Думчева йде Володимир Бондаренко, якому віддали б перевагу 8,7% респондентів. Решта претендентів набирають менше 5% голосів.

Читайте також: "РУХ ЗА РЕФОРМИ": Кличко довів столицю до неминучого дефолту

Серед партій симпатії киян розподілилися майже аналогічно. На першому місці "Солідарність" Кличко - Порошенко, за яку готові проголосувати 15,2% киян. "РУХ ЗА РЕФОРМИ" Сергія Думчева йде слідом з 9,5% голосів респондентів. На третьому місці знаходиться "Батьківщина" Юлії Тимошенко з 8,2%. Решта партій набирають менше 5% голосів. На межі проходження знаходяться "Самопоміч" львівського мера Садового (4,8%), а також Радикальна партія Ляшка (4,6%).

Дослідження проведене соціологічною компанією "Український інтелект" у Києві 16-17 вересня 2015 року. Опитано було 1500 жителів столиці. Соціологічна похибка не перевищує 2,6%.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще