Президент Петро Порошенко поговорив з єврокомісаром Вірою Юровою.

Як повідомив пізно увечері посол ЄС Ян Томбінський, глава держави завірив у повній підтримці закону про державну службу, який розробили в ЄС.

Слова європейського дипломата передає офіційна сторінка у Facebook представництва ЄС в Україні.

"Сьогодні відбулася дуже конструктивна дискусія. Вона дає мені повну впевненість в тому, о президент повністю підтримує роботу Верховної ради щодо закону "Про державну службу", мета якої – його ухвалення в другому читанні", - йдеться у повідомленні.

Томбінський підкреслив, що депутати Верховної ради можуть вносити поправки до нормативного документу, а експерти ЄС лишаються готові надати свою допомогу у завершенні роботи над законом.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

У ЄС наголошують, що саме цей законопроект сприятиме ефективному вихованню відповідальний держслужбовців України.

"Після ухвалення закону та підготовки стратегії та плану його виконання ЄС готовий розглянути надання фінансової підтримки для підтримки цієї важливої реформи", – додав посол ЄС.

Читайте також: ЄС має зауваження до стратегії реформування держслужби, а не закону – Шимків

Нагадаємо, що 18 вересня президент Петро Порошенко відкликав з парламенту законопроект про державну службу на закритому засіданні Національної ради реформ.

Європейські політики засудили такі дії президента.