Адміністрація Президента Росії дала розпорядження міністерству оборони, ФСБ, слідчому комітету і міністерству закордонних терміново підготувати матеріали з дискредитації керівництва України під час виступу Володимира Путіна на Генеральній асамблеї ООН.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, посилаючись на оперативні дані групи "Інформаційне опір".

"Російський глава спробує звинуватити українську владу в злочинах проти людства на території Луганської та Донецької областей за допомогою "ілюстрованих матеріалів" на зразок "розіп'ятого слов'янського хлопчика", - зазначив він.

Також, за його словами, "керівник" терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко веде активну підготовку до проведення так званих виборів на окупованих територіях.

Для цього за його наказом створюється друковане видання "Донецьк вечірній". Воно буде освітлювати інформацію "про стан економіки і промисловості ДНР".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Читайте також: Порошенко та Путін в Нью-Йорку не зустрічатимуться

Тимчук підкреслив, що головним завданням видання стане висвітлення PR-кампанії Захарченко перед фейкові виборами.

Редактором газети призначили Тетяну Дубову. Вона була фотокореспондентом донецького відділу РІА "Новости" і колишнім головним редактором донецьких "Вістей".

Вихід газети в тираж запланований на 30 вересня.