Євгенія Гогітідзе звільнилася з посади заступника глави Донецької ОДА.

Через два дні після призначення чиновниця написала заяву про звільнення.

Про це повідомила заступник начальника управління інформполітики та з питань преси Донецької ОДА Ганна Чернявська.

"Вона сама написала заяву про звільнення, бо навколо її імені з'явилося дуже багато інсинуацій і спотвореної інформації. Тому вона, щоб не створювати навколо команди негативна напруга і не шкодити її репутації, вирішила піти. Павло Іванович Жебрівський задовольнив її прохання", - розповіла вона.

Читайте також: Заместителем Жебривского стала украинофобка и соратница "регионалов"

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

23 вересня голова ДОДА Павло Жебрівський пояснив, що призначив Гогітідзе своїм заступником, бо вона "професіонал, який знає, як побудувати апарат, як змусити його працювати".

Нагадаємо, у ЗМІ призначення на посаду Гогітідзе назвали скандальним і дорікнули главу області в тому, що він "нерозбірливий у зв'язках", так як його екс-зам раніше була прихильницею "русского мира" і депутатом Луганської облради від блоку Наталії Вітренко.