Керівника Російської Федерації, який прибуде 27 вересня на сесію Генеральної Асамблеї ООН, зустрінуть з плакатами "Путін вбиває" і нагадають про жертви рейсу МН-17.

Так прокоментував депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов громадські акції, які пройдуть у Нью-Йорку в дні перебування там Володимира Путіна, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"У неділю 27 вересня і в понеділок 28-го планується три заходи", - повідомив депутат Держдуми, якого в Росії оголосили в розшук через його опозицію анексії Криму і війні Кремля проти українського народу.

Однією з акцій стане хода від центрального парку до Представництва РФ при ООН. "Це вже досить традиційний маршрут, який був задіяний неодноразово і збирав кілька тисяч людей", - поінформував депутат. "Я думаю, сумарно на всіх трьох заходах ми зберемо не одну тисячу", - спрогнозував він.

Крім того, за словами Пономарьова, заплановані кілька супутніх акцій, які організовує Фонд "Вільна Росія". Одна з них буде носити назву "Putin kills" ("Путін вбиває"), під час якої будуть згадувати всіх жертв режиму. Вона буде підтримана перформансом, де люди в чорних мішках символізуватимуть загиблих пасажирів збитого малазійського Боїнга.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Читайте також: Босий художник проривався до Кремля, щоб поговорити із Путіним

Коментуючи завдання, які ставлять перед собою організатори, російський представник зазначив, що вони мають намір "показати настрої російськомовних людей, які живуть в Америці, щоб розуміли, що Росія і Путін - це не одне і те ж."