Президент Петро Порошенко в ході свого візиту до Нью-Йорка для участі в сесії Організації Об'єднаних Націй зустрінеться зі своїм польським колегою Анджеєм Дудою.

Про це повідомив міністр у Канцелярії президента Кшиштоф Щерський.

"Президент Анджей Дуда виступить третім виступаючим після президента США Барака Обами, але перед президентом Китаю і президентом Росії. Частиною візиту є посилення польської присутності в системі Об'єднаних Націй. Цей виступ в ключовий момент сесії є важливим сигналом", - сказав Щерський.

Читайте також: Європі загрожує маргіналізація російської агресії в Україні - Дуда

Він зазначив, що в ході сесії ООН в суботу, 26 вересня, Дуда має намір провести зустрічі з президентом України Петром Порошенком, лідерами Казахстану, Угорщини та прем'єром Нової Зеландії.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Чиновник також додав, що виступ польського лідера буде нести фундаментальний меседж на тему "миру і дотримання міжнародного права".