Увечері в п'ятницю, 25 вересня, в Києві співробітники патрульної служби зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху.

Як з'ясувалося, усередині автомобіля перебувала лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко з охоронцями, передає Обозреватель з посиланням на особисті джерела в МВС.

За повідомленнями відомства, поліція зупинила машину політика на вулиці Турівській за перетин подвійної суцільної лінії. Після огляду транспортного засобу в багажнику виявили спецсигнали-мигалки.

Читайте також: В петиціях до Президента українці просять призначити Тимошенко послом в Гонудрасі

Крім цього, в ході перевірки документів і номера кузова автомобіля з'ясувалося, що іномарка перебуває в розшуку і раніше значилася в особистому автопарку екс-президента Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Правоохоронці склали протокол порушень і проводять подальшу перевірку.