Ігор Жданов, який є міністром молоді та спорту в Україні, повідомив на своїй сторінці Facebook про застосування санкцій до юридичних осіб з Росії. Відтепер список установ, де є заборона на використання продукції РФ, значно розширюється.

"На виконання указу президента України, рішень РНБО та доручень Прем'єр-міністра - Міністерство молоді та спорту запроваджує санкції відносно РФ. Моїм наказом по міністерству та всім державним підприємствам, що знаходяться у сфері нашого управління заборонено наступні дії", - повідомив Жданов.

Міністр у своєму повідомленні заборонив: купувати та встановлювати на комп'ютери антивіруси "Касперського" та Dr. Web; здійснювати закупівлю товарів, робіт та послуг у російських компаній, що потрапили до санкційного списку України; здійснювати розрахунково-касове обслуговування у юридичних осіб, які підпадають під санкції.

"Окупанти та їх посіпаки мають нести повну і максимально жорстку відповідальність за свої дії! І це тільки початок", - додав Жданов.

Читайте також: У Тимошенко знайшли автомобіль з автопарку Януковича

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нещодавно використання продуктів від російської "Лабораторії Касперського" заборонив прем'єр Яценюк усім державним установам.