Президент України Петро Порошенко вилетів до США для участі в роботі 70-ї сесії Генеральної Aсамблеї Організації Об'єднаних Націй. Про це повідомляє ТСН.

У неділю, 27 вересня, український Президент виступить на саміті Генасамблеї ООН щодо прийняття Цілей сталого розвитку.

У понеділок він візьме участь у відкритті 70-ї сесії Генасамблеї ООН, а також у саміті з питань діяльності з підтримки миру. Наступного дня заплановано виступ Порошенка на пленарних дебатах у Генасамблеї ООН.

Читайте також: Порошенко на сесії ООН в Нью-Йорку зустрінеться з Дудою

На сесії Генасамблеї ООН Порошенко має намір порушити питання утиску прав кримських татар російською владою півострова.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За словами заступника глави АП Костянтина Єлісєєва, у Президента також заплановано проведення низки двосторонніх зустрічей.

Водночас, Порошенко планує під час робочої поїздки зустрітися з українською громадою США і взяти участь у конференції щодо питань безпеки на запрошення екс-президента США Білла Клінтона.

Глава держави також виступить у Колумбійському університеті та проведе зустріч з представниками великих американських компаній.