За члена ВО "Свобода", екс-міністра агрополітики Ігоря Швайку, який підозрюється в організації заворушень 31 серпня під Верховною Радою, в результаті яких загинули четверо бійців Національної гвардії, внесено заставу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат Сергій Мітюрін.

"Застава за кандидата на посаду харківського міського голови Ігор Швайку внесена кандидатом на посаду київського міського голови Олександром Мирним", - повідомив Мітюрін.

Депутат Київської облради Олександр Аронець у своєму Facebook опублікував фотографію, на якій Мирний несе в двох пакетах 1,2 млн. гривень застави за Швайку.

Нагадаємо, Мирний раніше подарував Швайці гроші на мотоцикл Harley-Davidson.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Екс-міністра Мохника викликали на допит

Олександр Мирний - власник сільськогосподарського підприємства "Агрос-Віста", яке спеціалізується на молочному скотарстві, а також на вирощуванні та збуті цукрових буряків і зернових культур.

Нагадаємо, сьогодні, 30 вересня, суд заарештував Швайку і призначив заставу в розмірі 1,2 млн. гривень. Екс-міністр заявив, що у нього немає такої суми на заставу, тому буде просити допомоги у друзів з ВО "Свобода".