Удари, завдані російськими повітряними силами в окремих районах Сирії, проводилися з дозволу сирійської влади.

Про це сьогодні заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров на засіданні Ради Безпеки ООН.

"Враховуючи стрімке наростання загрози з боку ІГІЛ, вже зараз необхідно налагодити практичну координацію дій усіх сил, що протистоять терористам. 30 вересня, у відповідь на звернення керівництва Сирії, президент РФ Володимир Путін отримав згоду Ради Федерації на використання збройних сил Росії в Сирійській Арабській Республіці. Йдеться виключно про операції російських повітряних сил для нанесення ударів по позиції ІГІЛ в Сирії", - сказав Лавров.

Читайте також: Росія завдала перший авіаудар в Сирії (фото, відео)

Нагадаємо, 30 вересня російська авіація завдала удару по позиціях бойовиків у Сирії. Президент РФ Володимир Путін заявив, що російська авіація буде з повітря підтримувати сирійську армію.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще