Голова російської партії ЛДПР Володимир Жириновський судиться з першим президентом СРСР Михайлом Горбачовим на один мільйон рублів. Це пов'язано з "неправдивими свідченнями", які опублікував Михайло Горбачов у своїй книзі.

Про це передає Тимирязевский суд Москви.

Наголошується, що суд 15 жовтня розгляне позов про захист честі, гідності та ділової репутації лідера партії ЛДПР Володимира Жириновського до першого президента СРСР Михайлу Горбачову.

У своєму позові Жириновський вимагає спростувати відомості, опубліковані в книзі Горбачова "Після Кремля", а також стягнути з відповідача один мільйон рублів. Відповідачами заявлені Михайло Горбачов і ТОВ "Видавництво Весь світ".

Читайте також: Жириновський на окупованому Донбасі створить свою партію

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомлялося раніше, комісія з питань депутатської етики Держдуми пригрозила позбавити слова на засіданнях Держдуми РФ російського політика Володимира Жириновського і членів ЛДПР після критичних висловлювань на адресу депутатів від "Єдиної Росії".