Справа екс-заступників голови правління НАК "Нафтогаз України" Сергія та Олександра Кацуба за розкрадання сотень мільйонів гривень держпідприємства доведуть до суду.

Про це пише Forbes.

"Владі потрібні серйозні антикорупційні справи з серйозними сумами, а не так, як Мосійчук. Якщо спершу заявляється, а потім це виявляється пшиком, це сильно б'є по репутації правоохоронних органів. Тому, думаю, щось з цього вийде", - сказав політолог Олексій Голобуцький.

Читайте також: МВС вимагає арешту екс-заступника голови "Нафтогазу" Кацуби

За його словами, неможливо прогнозувати, чим завершиться кримінальна справа проти братів Кацуба, оскільки не можна передбачити, як поведе себе судова система.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"
Показати ще

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва схвалила клопотання правоохоронців про затримання Сергія та Олександра Кацуба. Екс-чиновика "Нафтогазу" звинувачують у злочинній змові з метою розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах.

У 2012-2014 роках працюючи на посаді заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Олександр Кацуба вивів у конвертаційні центри майже 285 млн грн.

Братам інкримінують спробу в 2013 році передати приватній структурі 3,4 мільярда кубометрів природного газу вартістю майже 12 млрд грн. без попередньої оплати.