Мінські угоди нарешті виконують всіма сторонами конфлікту.

Як повідомляє УНН, про це наголосила помічник держсекретаря США з питань Європи та Євразії, виступаючи у фонді Маршала у Вашингтоні Вікторія Нуланд.

Вона наголосила, що у Держдепі ніколи не вважали скасування виборів на непідконтрольній України території, ключовим моментом у вирішенні ситуації.

"Ми продовжуємо вважати, що мінські угоди - це кращий спосіб повернення суверенітету України на сході країни, найкращий шлях відновлення діалогу з жителями і поліпшення життя на Донбасі, але вони повинні цілком дотримуватися. Суть не просто у скасуванні бутафорських виборів", - сказала Нуланд.

Читайте також: Охендовський назвав умови проведення виборів на Донбасі

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що сьогодні у Мінську ватажки терористів самопроголошених "ЛНР" та "ДНР" оголосили про скасування виборів, проте наголосили, що проведуть їх у 2016 році.