На сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів урядовці планують позбавити себе частини повноважень. Про це йдеться у порядку денному Кабміну, пише НБН.

Міністри планують розглянути законопроект про внесення змін у Податковий кодекс, зокрема, щодо позбавлення уряду невластивих повноважень.

До порядку денного також включені проекти постанов про утворення Державного агентства заповідної справи України та про затвердження Положення про Державну службу України з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Екс-глава Державіаслужби подав до суду на Кабмін

На засіданні Кабміну також розглянуть проект розпорядження про схвалення Концепції Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Ще до порядку денного включено проект розпорядження про підписання Угоди між Україною та Німеччиною про заснування Німецько-Української промислово-торговельної палати.

Урядовці зберуться на засідання о 12:00.