Терористи самопроголошених "ДНР" та "ЛНР" впевнені, що президент Росії Володимир Путін усіх перехитрив та чекає розвалу України зсередини. Про це координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, командири бандформувань терористичної організації "ЛНР" по-різному сприйняли результати засідання "нормандської четвірки" в Парижі.

"Частина терористів вважає, що це "фактичний злив "ЛНР/ДНР" в обмін на зняття з порядку денного питання про анексію Криму. При цьому, інша частина бойовиків переконана, що Путін перехитрив українське керівництво, і нинішні домовленості – ніщо інше, як політичні маневри Кремля, метою яких є затягування часу, поки Україна не розвалить себе зсередини", – повідомив Тимчук.

Читайте також: Бойовики "ДНР" бунтують через заборгованість по "зарплаті"

Також він додав, що у "ДНР" вже підготовили "рейтинг прохідних кандидатів" на посади глав адміністрацій міст і районів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

За інформацією Тимчука, в основному, це члени лояльного до керівництва "ДНР" громадського руху "Донецька республіка".