Президент України Петро Порошенко підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення дати початку тимчасової окупації" від 15 вересня 2015 року № 685-VIII.

Згідно з законом, датою початку окупації Криму є 20 лютого 2014 року, повідомляє прес-служба глави держави.

Підписаний Порошенком закон вносить зміни до законів "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" і "Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України".

Метою змін є усунення колізій та розбіжностей з приводу дати початку окупації та узгодження норм законів із нормами міжнародного права з метою захисту прав держави, громадян і юридичних осіб.

Читайте також: Українське військо ще довго стоятиме на Донбасі - Президент

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Закон вносить зміни, що передбачають незастосування фінансових та штрафних санкцій за порушення вимог порядку подання податкових декларацій та сплати податків і зборів з 1 березня 2014 року проти платників податків з Криму.