На думку політологів, реальні програми розвитку столиці, по суті, представили лише два кандидати: Віталій Кличко і лідер партії "Рух за реформи" Сергій Думчев. Але на відміну від чинного мера, який за більш ніж рік своєї роботи так і не зміг повною мірою втілити жодне зі своїх попередніх обіцянок, Сергій Думчев представив не тільки план реформ Києва, а й найголовніше - шляхи їх реалізації.

"Новий закон про місцеві вибори не вимагає від кандидатів у мери програм, - відзначає директор Київського інституту мирних досліджень Андрій Мішин. - Тому більшість із претендентів на столичне мерське крісло взагалі обмежилися лише популістськими гаслами, таким чином заявляючи, що не збираються нічого змінювати.

На мій погляд, у столиці йде боротьба двох програм: чинного мера і лідера партії "Рух за реформи".

Читайте також: Сергій Думчев, лідер партії "РУХ ЗА РЕФОРМИ": комунальне пекло і "благі" наміри Кабміну

Але на відміну від Віталія Кличка, який за рік своєї роботи так і не втілив жоден з пунктів своєї попередньої програми, Сергій Думчев ставить реальні завдання і відразу ж виносить на обговорення громадськості шляхи їх вирішення ".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще