У Генеральному штабі Збройних сил України збираються направити американську військову допомогу на купівлю нелетальної зброї.

Про це розповів керівник прес-служби Генштабу Владислав Селезньов, передає Обозреватель.

"Американська військова допомога буде спрямована на придбання нелетальної зброї і зброї оборонного характеру. В рамках цих завдань працюватимуть інструктори - вони будуть навчати наших військових фахівців сучасним правилам і прийомам ведення війни", - сказав він.

Читайте також: Генштаб ЗСУ завершує відведення танків

Селезньов додав, що планується закупівля високотехнологічного обладнання.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Можливо, частина коштів буде направлена на модернізацію нашої авіації і флоту. Але яким чином ці гроші будуть розподілятися, ми поки не говоримо, але, в першу чергу, нам потрібна високотехнологічна зброя і устаткування, зокрема - протирадарні комплекси, засоби зв'язку, радіоелектронної боротьби" , - говорять в Генштабі.