Більшість депутатів прогуляли сьогоднішнє засідання у Верховній Раді України. З цієї причини не прийнято низка важливих законопроектів.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

За даними журналістів, порожні трибуни спостерігалися в залі протягом кількох годин. Сьогодні через відсутність депутатів не були прийняті кілька важливих рішень, наприклад - про створення мультимедійної платформи іномовлення, і постанови про заборону перевірок засобів масової інформації на період виборів.

Таким чином, "Опозиційний блок" у повному складі був відсутній у ВР. У залі перебували лише декілька депутатів від БПП, "Народного фронту" і Радикальної партії.

Однак, депутати самі зізнаються, що жодного дієвого інструменту для підвищення їх дисципліни немає. Єдиний тиск можливий з боку суспільства.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Читайте також: Під ВР медійники вимагають ухвалення закону про роздержавлення ЗМІ (фото)

Нагадаємо, що до всього, депутати вирішили три тижні не працювати в залі Верховної Ради, пояснюючи це підготовкою до місцевих виборів. Згідно з розкладом, наступне пленарне засідання Ради відбудеться 3 листопада.