Кількість спостерігачів Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі змінюватиметься залежно від ситуації на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні місії ОБСЄ, пише УНН.

"Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні залишається цивільною місією, проте її завдання і кількість спостерігачів можуть змінюватися залежно від ситуації", - наголосили в організації.

Читайте також: ОБСЄ зафіксувала порушення при відведенні техніки бойовиками

Раніше генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр наголошував, що ОБСЄ планує збільшити кількість спостерігачів на Донбасі до 650 осіб.

Також він повідомив, що Російська Федерація регулярно не підпускає співробітників місії до свого кордону та перешкоджає діяльності ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще