Геннадій Афанасьєв, ключовий свідок у справі українських активістів Олега Сенцова і Олександра Кольченка, знайшовся в штрафному ізоляторі російського міста Сиктивкар (республіка Комі).

Засудженого на 7 років по справі "кримських терористів" ще 4 вересня вивезли з Ростова-на-Дону в невідомому напрямку. З того часу про його долю нічого не було відомо.

Читайте також: Ключовий свідок у справі Сенцова зник

"Афанасьєва посадили в штрафний ізолятор колонії суворого режиму № 25 за леза, які в нього начебто знайшли", - повідомив сайту "Медіазона" адвокат засудженого Олександр Попков.

Точної дати, коли українець опинився в ШИЗО, захисник не знає. Припускає, що леза кримчанину підкинули, аби він відбував покарання в суворих умовах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як відомо, Геннадій Афанасьєв - ключовий свідок звинувачення у справі Сенцова та Кольченка. Нещодавно, він відкликав свідчення, які дав під тортурами. Йому погрожували, та й зараз він знову знаходиться під загрозою катувань та інших видів жорстокого поводження, заявляють міжнародна правозахисна організація.