Соціологічна компанія "Український інтелект" прогнозує другий тур виборів, у який вийдуть кандидати Віталій Кличко та Сергій Думчев.

Хоча різниця між готовими голосувати за них громадянами суттєва, майже 7%, але спостерігається тенденція до зменшення розриву. Це можна пояснити невдоволенням людей діями нинішньої влади, з якою асоціюється нинішній мер Кличко і бажанням реформ, з якими громадяни пов'язують Сергія Думчева.

Читайте також: Кличко втомився від своєї посади - таролог погадала на кандидатів у мери

Порівняно із минулотижневим соціологічним дослідженням, зменшився відсоток готових віддати свої голоси за екс-мера Олександра Омельченка і Борислава Березу. У решти кандидатів спостерігається незначний ріст прихильників за рахунок зменшення відсотку тих, хто не визначився із симпатіями.

Усього було опитано 2 200 киян протягом 15-16 жовтня.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще