Надія Савченко заявила про бажання взяти участь у судовому засіданні завтра в Басманному суді Москви. Вона також пообіцяла продовжити голодування до зміни ув'язнення на домашній арешт у консульстві України в Росії.

"Я жодних злочинів чи порушень не скоїла! Моя душа часнику не їла і смердіти не буде! Тому жодного визнання злочину я не прийму і не зроблю", - написала Савченко у відкритому зверненні до українців і друзів зі всього світу.

Вона також окремо звернулась до Басманного суду Москви, де розглядається її справа, із вимогою особисто взяти участь у судовому засіданні, яке має відбутися завтра, 26 березня.

"У ході судового засідання бажаю особисто заявляти відводи, клопотання, робити заяви. У разі мого недоставлення до суду прошу слухання відкласти", - написала Савченко у заяві.

Читайте також: Савченко не пускають на суд через погіршення здоров'я

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Українська льотчиця заявила про свою невинуватість та відмову торгуватися за свої переконання і методи боротьби.

"Голодування я продовжу до повернення мене в Україну, чи щонайменше зміни мені ув'язнення на домашній арешт в консульстві України в РФ", - заявила Савченко.

Читайте по темі: Російські тюремники приховують погіршення стану Наді Савченко