Арсеній Яценюк не давав інтерв'ю журналістці Radio France Internationale (RFI) Олені Серветтаз.

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook Олена, повідомлення російського пропагандистського каналу "Звезда" про Яценюка є фейком.

Раніше з'явилася інформація про те, що в інтрев'ю глава Кабінету міністрів України заявляв, що глава ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко домагається його з весни 2014 року.

Олена уточнила, що вона ні разу в своєму інтерв'ю не питала про інтимні стосунки.

Олена Серветтаз попередила, що також не говорила про інтим з представниками помірної опозиції Асада, щоб уникнути появи неправдивої інформації в російських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Читайте також: Яценюк воював з Сашком Білим в Чечні - Слідком РФ

Нагадаємо, що в Росії з вересня завели справу на главу українського уряду щодо того, що він воював у Чечні в 1995 році. Слідчий комітет уточнив, що Яценюк брав участь у розстрілі військових РФ і брав участь у війні в банді Сашка Білого.