Мінські домовленості реально виконуються сторонами конфлікту тільки в частині відведення техніки від лінії розмежування.

Про це пише "Україна молода".

На думку журналіста газети, Кремль свідомо затягує виконання Мінських угод, адже на переговорах контактної групи у білоруській столиці представники РФ перешкоджають створенню п'ятої підгрупи для контролю над українсько-російським кордоном.

За словами представника України в підгрупі з політичних питань Романа Безсмертного, російська сторона вже кілька разів виступала проти, мовляв, створення такої підгрупи щодо кордону є передчасним.

Читайте також: Сепаратисти порушили режим тиші: обстріляли Піски та Опитне

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як зазначає газета, єдиним поступом у виконанні мирного плану наразі є відведення техніки від лінії розмежування. Днями сили АТО під контролем місії ОБСЄ відвели важке озброєння на маріупольському напрямку.

Представники самопроголошеної "ДНР" заявили, що відвели з лінії зіткнення всі наявні танки від Горлівки, Донецька та в районі Новоазовська, повідомляє видання.