Станом на ранок в Україні було зафіксовано 1118 порушень виборчого процесу. Про це повідомила координатор громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська, передає 112 канал.

"У нас на четверту ночі близько 1118 порушень по Україні зафіксовано. Це великий показник, але це порушення, які в тому числі враховують виборчий період. Тобто, близько 400 - це в день голосування", - зауважила вона.

За словами Айвазовської, найбільше порушень було щодо агітації та підкупу виборців. Також зафіксовано низку порушень з боку виборчих комісій.

Читайте також: Ми не могли допустити фальсифікацій на виборах в Маріуполі - Порошенко

Представники ОПОРИ також виявили порушення таємниці голосування.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Середній показник - нормальний по Україні, але є міста, де чітко свідчить про схеми підкупу. Були перешкоджання діям спостерігачів. У день голосування ми виявляли і факти підкупу", - поінформувала Айвазовська.

Та, за її словами, це явище було не масовим.

Нагадаємо, у Центральній виборчій комісії повідомили, що більше 13 млн. українців взяли участь у місцевих виборах 25 жовтня, що складає 46% від загального числа виборців.