Політолог Андрій Горбенко розповів "Слову та Ділу" про причину низької явки виборців.

Він зазначив, що наші люди не уявляють за кого віддають свої виборчі голоси, мало проінформовані про самих кандидатів.

Підсумовуючи результати виборів, політолог відмічає, що українці не помічають реальних змін і зрушень. Окрім появи нової поліції, нічого особливого в їхньому житті не відбулося.
Так, наприклад, в Запоріжжі "Оппоблок", "Самопоміч", "Наш край" для регіонального виборця не відрізняється за кадровим складом чи ідеологією.

"Люди втомилися від великої кількості інформаційної політики, як і від політиків у цілому. Не останню роль зіграла війна. Ті, хто активні на вуличних акціях чи у Фейсбуці, не ходять на вибори. Це – демократи та ліберали", - відмічає експерт.

Читайте також: Партії та кандидати продовжили політагітацію в дні "тиші" (фото)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Андрій Горбенко вважає, що у опозиційних сил є бажання залишитися при владі. І якщо ця мотивація величезна - порушень на виборах не уникнути. "Вибори планувались скоріш за все для того, щоб політсили, що у більшості, взяли реванш", - підсумовує він.