Спроба Російської Ферерації створити "п'яту колону" проросійських сил в Україні зазнала краху. Про це Президент України Петро Порошенко сказав під час зустрічі з міністром торгівлі США Пенні Пріцкер, пише УНН.

За словами Порошенка, інформація про те, що вибори не відбулися в інших містах, окрім Маріуполя та Червоноармійська, неправдива.

"Мені приємно, що неурядові організації підтвердили, що чутки про те, що вибори не відбулись в інших населених пунктах, не відповідають дійсності", - наголосив глава держави.

Читайте також: Шкіряк звинуватив проросійські сили у зриві виборів у Маріуполі

Президент зазначив, що звернувся до парламенту з проханням внести необхідні зміни до законодавства, які дозволять забезпечити захист волевиявлення мешканців Маріуполя та Красноармійська, де вибори не відбулися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше спостерігачі спростували інформацію про зірвані вибори у Лисичанську Луганської області.