У Павлограді в другий тур виборів мера вийшов ветеран АТО "Титановий Джексон". Тервиборча комісія у Павлограді все ж вирішила провести другий тур. За це проголосували 12 членів комісії, проти – 5. Про це повідомляє партія "Укроп" на своїй офіційній сторінці в соцмережі "Фейсбук".

Таким чином, у 25-річнго ветерана Євгена Терєхова, який йшов на вибори від партії "Укроп", є шанс поборотися за пост мера.

Терєхов з квітня 2014 року воював на Донбасі проти російських терористів у складі 20-го батальйону територіальної оборони "Дніпро". Наприкінці літа 2014-го він отримав важке поранення у голову під час боїв під Мар'їнкою. Щоб врятувати бійця, лікарі закрили діру в черепі титановою пластиною, за що воїна потім і стали називати Титановим.

"Я був у нокауті, коли побачив, що на мітинг під будівлю виборчкому прийшло багато пенсіонерів! Мій же електорат молодь, а тут люди похилого віку підтягнулися. Напевно, людям уже набридло жити в рабстві, - сказав "Знай" Євгеній Терехов. – Вперше в Павлограді в день виборів прийшли 45%. У мене тут колосальна підтримка. Хоча зізнаюся, я не був упевнений, що виборча комісія поступить згідно із законом і поверне другий тур".

Читайте також: "УКРОП" мітингує за другий тур виборів мера Павлограда (фото)

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначимо, у Павлограді розгорівся скандал через те, що ЦВК вирішили відмінити другий тур виборів у градоначальники. Посеред виборчого процесу ЦВК віднесло місто до тієї категорії, де вибори проходять в один тур. А значить, мав перемогти кандидат від "Опозиційного блоку" Анатолій Вершина.