У Києві до територіальної виборчої комісії Подільського району привезли зіпсовані бюлетені за Борислава Березу. Міліція відмовляється помічати порушення.

Як написав у себе на сторінці в "Фейсбук" кандидат у мери Борислав Береза, усі бюлетені, де люди поставили галочку за нього, були залиті невідомою рідиною.

"Ну, що? Почалося? Приїхали мішки з бюлетенями на Подільську ТВК, вул.Мостицька, 20, а там відкрили їх і залили бюлетені з голосами за мене якоюсь гидотою. Виключно ті, що за мене. Як приклад, пошкоджена більше половини голосів за мене з ділянки 800693. Значить, тепер їх треба визнати недійсними. Міліція відмовляється фіксувати факт злочину. Я так розумію, що додати голосів Омельченко не виходить. Йому вирішили допомогти по-іншому. Відняти голоси у мене", - написав Береза.

Читайте також: Я в нокауті! - кандидат в мери в Павлограді Джексон (відео)

Також він додав, що вже розчарувався у виборчому процесі. "Щось довіра до цих виборів у мене падає. І річ не в тому, що мовчання затягнулося. А в тому, що протягують "зручного" для Кличка кандидата. Тоді може просто оголосимо його довічним мером і ну, його до лісовика, вибори?", - пише Береза.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще