Затримання директора Бібліотеки української літератури в Москві вказує на те, що у Росії є "панічний страх перед Україною", заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

"Вони нас бояться, тому що нездатні перемогти, тому що фактом самого існування незалежної України ми щодня вбиваємо цвяхи в труну російського імперського реваншизму, руйнуючи всі спроби відродження кривавої російської імперії", - сказано в заяві Олександра Турчинова, яку поширила його прес-служба.

Секретар РНБО заявив, що вилучаючи книжки та інформацію про Україну, російська влада також "копіює" політику лідера нацистської Німеччини.

Читайте також: З'явилось відео обшуку української бібліотеки у Москві (відео)

Слідчий комітет РФ напередодні провів обшуки в Бібліотеці української літератури в Москві і затримав її директора Наталю Шаріну за підозрою в поширенні екстремістських видань.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У СКР кажуть, що йдеться про книжки Дмитра Корчинського.