У Дніпропетровську викрили депутата міської ради, який організував схему привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах. Про це повідомляє СБУ.

Встановлено, що депутат є колишнім директором одного з комунальних підприємств міста.

За його схемою, два комунальні ремонтно-експлуатаційні підприємства перерахували з міського бюджету на рахунки приватних фірм майже 27 мільйонів гривень. Ці гроші були сплачені за виконання підрядних робіт з утримання систем життєзабезпечення будинків.

Читайте також: У Корбана вилучили 200 печаток фіктивних фірм та зброю (фото)

Проте, сім мільйонів гривень спрямували на рахунки фіктивних підприємств, підконтрольних зловмиснику. Вони були переведені в готівку та привласнені.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Під час обшуків службових приміщень правоохоронці вилучили документи, печатки фіктивних підприємств та електронні носії інформації, що підтверджують злочинну діяльність.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.