Служба безпеки і Генеральна прокуратура прокоментували обшуки у лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана.

Як повідомляє Громадське.ТВ, силовики вилучили в офісі партії близько 210 печаток фіктивних фірм, що підтверджують його злочинну діяльність та махінації на ринку.

Також силовики забрали зброю і гроші в розмірі 1,5 мільйонів гривень. Паралельно вели прослуховування в приміщенні "Фонду оборони України", завдяки якому Корбан привласнював грошові кошти.

У своєму виправданні політик заявив, що завдяки цьому фонду українська армія отримала надточну і модернізовану зброю і військову техніку.

У теж час силовик з СБУ Павло Макєєв заявив, що лікарі не діагностували у головного "укроповца" інфаркт. Таку інформацію розповсюдили ЗМІ.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

У силовій операції брали участь співробітники Дніпропетровського СБУ.

Співробітник відділу по боротьбі з корупцією Павед Демчина продемонстрував схему привласнення коштів.

А речник СБУ Олена Гітлянська спростувала інформацію щодо того, що затриманням Корбана керував генерал, який під час Євромайдану віддав наказ штурмувати Будинок профспілок.

Читайте також: Генпрокуратура вимагатиме арешту Корбана

Нагадаємо, що Геннадія Корбана заарештували вчора вранці.