Найближчим часом в Україні з'явиться посольство Чорногорії. Про це у своєму Twitter повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Провів зустріч з главою МЗС Чорногорії Ігорем Лукшичем і привітав відкриття посольства Чорногорії у Києві найближчим часом. Важливий крок на шляху до більш глибокої кооперації", - написав Клімкін.

Наразі, за інформацією з сайту МЗС України, Чорногорія має посла в Україні з резиденцією в столиці Чорногорії Подгориці.

В Києві Чорногорія представлена почесним консульством.

Дипломатичні відносини Київ з Подгорицею встановив 22 серпня 2006 року.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: В ЄС бракує стратегічного бачення східної політики - Клімкін

Нагадаємо, 4 листопада Верховна Рада України ратифікувала угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Чорногорії про повітряне сполучення. Прийняття закону спрямовано на створення двосторонньої договірно-правової бази для здійснення регулярного міжнародного повітряного сполучення між Україною та Чорногорією.