Президент України Петро Порошенко провів зустріч із очільником Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Під час зустрічі Москаль повідомив президента, що після завершення відпустки він має намір повернутися до роботи на посаді голови Закарпатської ОДА.

"З понеділка, після завершення відпустки, я повертаюся до роботи", - сказав він.

У свою чергу, Порошенко високо оцінив роботу Москаля на цій посаді, зокрема - у боротьбі з контрабандою.

"Закарпаття і закарпатці відчули, що в області з'явився рішучий керівник, який робить серйозні зусилля для подолання корупції і наведення порядку", - сказав Порошенко.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Говорячи про підсумки місцевих виборів, президент звернув увагу на необхідність формування єдиної демократичної коаліції.

"Треба забезпечити стабільність і єдність краю, всіх, хто живе на Закарпатті. Покладаюся на вас, у вас є повна довіра президента", - Порошенко.

Нагадаємо, Москаль очолив Закарпатську ОДА 15 липня 2015 року. До цього він був головою Луганської військово-цивільної адміністрації.

Читайте також: Москаль взяв собі у помічниці 25-річну "Міс Тернопіль"

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Москаль подав у відставку з поста глави Закарпатської ОДА. Нібито однією з причин відставки міг бути конфлікт з лідером обласної організації БПП та керівником обласного виборчого штабу Валерієм Пацканом.

Повідомлялося також, що він може очолити Національну чи столичну поліцію, також була версія, що Москаль хоче повернутися в Луганську область.