Українське Міністерство оборони прокоментувало інформацію про затримання МВС Кувейту бойовика "Ісламської держави", який нібито заявив про закупівлю терористами зброї в Україні.

"Україна не виробляла і не здійснювала закупівлю згаданих у повідомленнях зенітно-ракетних комплексів FN-6 китайського виробництва, а також не надавала транзиту для їх переміщення", - сказано у заяві міністерства.

Згідно з повідомлення, ЗРК FN-6 не перебувають і ніколи не перебували на озброєнні Збройних сил та інших військових формувань України.

Читайте також: Зброю для ІД купували в Україні посередники

Міноборони відзначає, що звинувачення України у постачанні зброї терористам є безпідставними.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Нагадаємо, за інформацією кувейтських ЗМІ, захоплений у Кувейті вербувальник ІДІЛ розповів, що купував в Україні китайські ПЗРК FN6 і через Туреччину відправляв зброю бійцям "Ісламської держави" в Сирії.