Якщо військові літаки Росії порушили повітряний простір України, то українська сторона буде змушена вчинити так само, як турецькі ВВС.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

"Українські військові повинні діяти аналогічно, захищаючи нашу країну від агресії з повітря", - зазначив він.

При цьому Турчинов прокоментував дії турецьких військових по відношенню до російського винищувача Су-24, який був збитий на кордоні Туреччини та Сирії.

Читайте також: Світ на порозі великої війни - Фельгенгауер

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Перш ніж відкрити вогонь, турецька сторона неодноразово попереджала Росію про неприпустимість порушення її повітряного простору військовими літаками збройних сил РФ. Перед нанесенням удару зробили ще кілька попереджень, і тільки після цього був атакований російський літак", - підкреслив секретар РНБО.

Нагадаємо, на кордоні з Сирією турки збили російський літак Су-24, оскільки, за твердженнями влади Туреччини, він порушив повітряний простір їх країни.