Харківське міське управління міліції очолив Андрій Крищенко, який прийшов на зміну Ігорю Назаренку. Про це повідомляє прес-служба МВС Харківської області.

42-річний полковник міліції Андрій Крищенко обіймав різні керівні посади в органах МВС Кіровоградщини та Донеччини. До призначення в першій столиці він очолював Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС в Донецькій області.

Полковник Крищенко відомий усій країні завдяки героїчному захисту національного прапору та райвідділу міліції Горлівки.

У квітні минулого року Крищенко та його заступник Герман Приступа самотужки протистояли сепаратистам, які штурмували відділ міліції. Вони залізли на дах будівлі та скинули вниз зловмисника, який встановив там прапор Росії. Триколор вони видерли з флагштока та жбурнули на землю. Розлючений натовп сепаратистів жорстоко побив захисників України, які залишились вірними присязі. Полковник отримав тяжкі травми та вогнепальне поранення. Президент Петро Порошекно нагородив правоохоронця орденом "За мужність".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще