10 квітня очікується виступ генерального прокурора Віктора Шокіна на засіданні Верховної Ради. Планується, що він доповідатиме у справі про звинувачення екс-голови Держфінінспекції Миколи Гордієнка на адресу уряду.

Цього вимагають депутати із парламентської фракції "Народний фронт".

Кабмін також підтримав депутатську ініціативу.

"Ми вважаємо, що оскільки справа набула великого резонансу, у п'ятницю генеральний прокурор України повинен надати інформацію по цих питаннях у Верховній Раді України, і уряд готовий долучитись до будь-яких додаткових пояснень у справі, яка набуває резонансу і понад усе має політичне забарвлення, спрямоване на розвал теперішньої правлячої коаліції", - сказав віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

Згідно із порядком денним Верховної Ради сьогодні проведуть годину запитань до уряду. Планується заслухати інформацію щодо тарифів на енергоносії для населення, їх формування та відповідну інформацію від Національної комісії регулювання електроенергетики.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також на порядок денний винесуть проект постанови про проведення парламентських слухань щодо військово-медичної доктрини України.