Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі постраждав за недоліки в роботі свого попередника.

Як повідомляє Думская, коли головою обласної адміністрації був Ігор Палиця виник скандал, пов'язаний з вимогою місцевого жителя.

Одесит вимагав особисто висловитися про негативні тенденції в роботі апарату в регіоні на прийомі у губернатора. Але у відповідь він отримав виписку від заступника. Одесит подав до суду і виграв його.

Губернатора зобов'язали зустрітися з громадянином. Суд постановив, що звичайний документ за підписом заступника є порушенням прав і свобод громадянина.

Ігоря Палицю в червні 2015 роки вже замінив Міхеіл Саакашвілі, який також не прислухався до рішення суду і не зустрівся з громадянином.

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
Показати ще

Відповідальність за це поніс екс-президент Грузії. Його оштрафували за невиконання обов'язків державного чиновника. Він повинен заплатити 680 гривень штрафу.

Одесит подав тоді заяву судовому виконавцеві, що доповів Саакашвілі, що він зобов'язаний проводити прийоми громадян в певний час.

У цей момент Міхеіл Саакашвілі займався передвиборною агітацією- допомагав Олександру Боровику змагатися за пост мера міста, також підтримував Андрія Садового.

Якщо Саакашвілі не виконає вимогу суду, тоді заплатить подвійний штраф.

Читайте також: В інтернеті висміяли Авакова і Саакашвілі за політ-кунг-фу (фото)

Нагадаємо, що в минулий понеділок на засіданні Національної ради реформ стався конфлікт між Саакашвілі і главою МВС Арсеном Аваковим.