Вчора на вечірньому засіданні Національної ради реформ стався скандал між главою МВС Арсеном Аваковим і главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі.

У мережі почали відразу жартувати з приводу цієї події.

Саакашвілі вимагав викласти в інтернет розширену версію відео, щоб українці подивилися, як все було насправді, але Адміністрація президента ухилилася від цього і натякнула, що цього не буде.

Тоді екс-президент Грузії опублікував відео-звернення, на якому розповів, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк назвав його "гастролером", а Аваков запустив склянкою і закликав "забиратися з України".

"Потрібно Саакашвілі подарувати камеру Go pro", - пише Артем Зелений.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"2/2 Вірмени не люблять грузин і вважають, що це вони побудували Тбілісі, а самі злі анекдоти грузини розповідають про вірмен", - сміється Павло Шеремет.

"Аваков кинув у Саакашвіллі Яценюком", - пише користувач Twitter.

"Цікаво, що такого сказав Саакашвілі Авакову? Як у бородатому анекдоті? Що грузини кращі реформатори, ніж вірмени?"- коментує Петро Олещук.

"Чекаю, коли Гройсман вчепиться в косу Тимошенко, Клімкін кине папкою в Льовочкіна і Шокін надіне відро для сміття на голову Ляшко. Правильною дорогою йдете, друзі. Байден аплодує. Усі збожеволіли", - додає політичний технолог Тарас Березовець.

"Як вірменин грузина з України виганяв", - підсумував користувач Facebook.

Читайте також: Зеленський зняв жорстку пародію на Яценюка (відео)

Нагадаємо, що нещодавно в будівлю українського парламенту стався конфлікт - депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олег Барна виніс Арсенія Яценюка за штани під час його звіту як глави уряду перед парламентом.