Губернатору Одеської області Михеїлу Саакашвілі дісталося від міністра МВС Арсена Авакова.

Про це міністр написав на своїй сторінці в Facebook.

"Щойно на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього - чому він по ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіма..і як це пов'язано з процесом приватизації ОПЗ? - втратив над собою контроль. Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Михеїлом Саакашвілі. Ти корумпований міністр, а я чесна людина ", перейшов до прямих образ. Я утримався від того що б його вдарити - хлюпнув йому в обличчя водою", - написав він.

"Я давно не бачив настільки ошизілого популіста .. Не давав сказати нічого - перебиваючи всіх, включаючи президента. Саакашвілі - пустобрех на труднощах, який не відповідає ні за що", - підкреслив глава МВС.

Читайте також: Аваков назвав мітингувальників "брудними ментами"

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

При цьому інтернет-користувачі в коментарях до запису міністра багато в чому погодилися з позицією Саакашвілі.

"Михайло бачить, що в уряді злодій на злодієві сидить і злодієм поганяє", "А де список посаджених, вибачте?", "А ну назвіть мені хоч одного чесного у владі, хоч одного чесного міністра, включаючи прем'єра", - написали під постом Авакова його фолловери.