Президент України Петро Порошенко хоче взяти лідера партії УКРОП Геннадія Корбана в заручники, щоб торгуватися з Ігорем Коломойським за ресурси олігарха.

Про це в ефірі телеканалу "24" заявив політолог Віктор Таран.

За його словами, між президентом і олігархом ведуться великі торги за вплив і ресурси Коломойського. Адже олігарх володіє колосальною кількістю металургійних і видобувних підприємств. Статки Коломойського на 2015 рік, за даними журналу Forbes, - 1,3 млрд доларів.

"На певному етапі Порошенко і Коломойський домовляться. Але зараз Порошенко хоче взяти Корбана в заручники, щоб максимально виторгувати у Коломойського. Це певний політичний тероризм", - зазначив Таран.

Читайте також: Корбана залишили під вартою на 60 діб

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що лідера партії УКРОП і наближеного політика до Ігоря Коломойського - Геннадія Корбана взяли під варту декілька тижнів тому за звинуваченням у корупції. На час слідства Корбан спочатку був під домашнім арештом, але 28 грудня його помістили під варту на 60 днів. Суд пішов на жорсткий запобіжний захід, незважаючи на те, що Корбан пару днів тому переніс операцію на серці.