Російський співак, депутат Держдуми Росії Йосип Кобзон, який є в "чорному списку" Києва, зробив гучну заяву.

Під час виступу в окупованому Донецьку Кобзон адресував українському президенту Петру Порошенку непристойний жест, що позначає фігу, передає сепаратистський портал.

"Порошенко, який говорив, що діти Донбасу будуть жити в підвалах - ось що у нього вийшло", - підкреслив Кобзон, склавши пальці відповідним чином.

"Зараз в Москві ми чекаємо приїзду 250 дітей з Донбасу", - заявив переметнулий на бік бойовиків співак.

Нагадаємо, в мікроблозі Twitter з'явилися фото візиту Кобзона в донецький цирк. Там, на арені він заспівав старий хіт "Надія". Як зазначив журналіст, виставу зібралося подивитися дві тисячі чоловік. По Донецьку Кобзона возили на дорогому позашляховику під охороною бойовиків.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Читайте також: У Києві виявили пляж Кобзона і Табачника (фото)

Також нагадаємо, Йосипа Кобзона в російському Санкт-Петербурзі на церемонії відкриття цирку на Фонтанці мало не затоптав слон, якого випустили на арену. Але після цього артист не побоявся прийти в цирк знову.