У Шевченківському районі Києва вбили журналіста Олеся Бузину.

Екс-редактора газети "Сегодня" застрелили біля під'їзду власного будинку на вулиці Дегтярівській у дворі будинку номер 58.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

В прес-службі столичної міліції "Знай" повідомили, що дійсно виклик щодо вбивства чоловіка в Шевченківському районі поступив.

"Колеги виїхали на місце, але поки інформацію про смерть Бузини підтвердити ми не можемо", - сказали нам в Главку міліції Києва.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте по темі: Регіонала Калашникова розстріляли із автомата

Тим часом радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що журналіста розстріляли з автомобіля Форд Фокус синього кольору. Правоохоронці просять активних учасників "Антимайдану" звертатися в міліцію, щоб отримати захист.

"Номери на машині були або Латвійські або Білоруські. Точно не українські.

Прохання терміново до всіх водіїв міста Києва дзвонити в міліцію, якщо Ви побачите на вулиці машину з аналогічними прикметами.

Схоже, що відстріл свідків у справі Антимайдану триває.

Всім хто, мав відношення до організації та фінансування Антимайдану або іншим протиправним діям проти Майдану і відчуває загрозу життю, прохання звертатися в правоохоронні органи, щоб не піти по шляху Калашникова і Бузини ", - написав він.

Олесь Бузина славився своїми антиукраїскими поглядами, активно брав участь в російських ЗМІ, де виступав за так званий "русский мир".